Norske idrettsstjerner trader

Fra sportsstjerner til finansfyrster

Idrettsfolk er ikke som folk flest – de har veldig korte karrierer sammenlignet med oss andre. Nettopp derfor tjener de mer penger enn de fleste av oss, for når man må legge skiene eller fotballskoene på hylla som 40-åring er det fint lite man kan foreta seg i etterkant. Dermed blir investeringer utrolig viktige. Mange idrettsstjerner velger å la eksperter forvalte formuene deres, mens andre gjør så mye som mulig på egen hånd. Slikt blir det penger av, i hvert fall om man gjør ting med vett. Bjørn Dæhlie har gjort en rekke gode investeringer i eiendomsbransjen, mens høydehopperen Steinar Hoen prøvde å åpne sushi-bar i Oslo. Dette er åpne, kjente prosjekt som er ute i det offentlige, derfor er det lett å finne ut om disse. På den noe mørkere side, dog langt ifra noe skumt eller kriminelt, har man finansfyrstene. Mange idrettsstjerner har lekt seg på aksjemarkedet og da spesielt med binære opsjoner, en stigende trend her i Europa. Slike transaksjoner og investeringer vet vi fint lite om, siden trading er helt anonymt med mindre man vil offentliggjøre sine resultater og skryte av avkastningen. Alexander Kristoff, den verdenskjente norske sykkelrytteren, er blant de få som har gått ut og fortalt om sin nyfunne hobby. Han har tjent gode penger på binære opsjoner, og bruker store deler av fritiden mellom rittene til å følge med på finansmarkedet. Med grundige undersøkelser på forhånd og et våkent øye er det nemlig fullt mulig å tjene millioner av kroner på aksjehandel.

Binære opsjoner online

Binary_Options1Det tok sin tid, men nå er binære opsjoner endelig i Norge. Det er binære opsjoner Norge har ventet på, en ny måte å investere på, en måte som gjør det enkelt for privatpersoner å komme inn på børsen uten å gå ut hjemmefra. Den moderne teknologien har gitt oss utallige verktøy som hjelper til med å gjøre de rette valgene og plassere pengene på de mest sikre utfallene. Siden det kun tar et par minutter å skaffe seg en konto hos en av de store, internasjonale aktørene, har nordmenn kastet seg på bølgen av popularitet og investert store summer i slike binære opsjoner. Med hundrevis av ulike aktive tilgjengelig på nettet kan du enkelt og raskt satse penger på oljeprisen, på gull, på den norske krona eller en viss aksje du har stor tro på. Altså kan du føle deg som en ekte børsmegler, men slippe å dra på deg dressen hver morgen.

Tidlig pensjon

Hvorfor ikke gjøre som idrettsstjernene og gå av med pensjon tidlig? Alt du trenger å gjøre er å sette deg inn i de utrolige mulighetene som binære opsjoner tilbyr. Med et klart hode og smarte valg kan du tjene nok av penger til å nyte en veldig lang pensjon. Hvorfor vente til du blir over 60? Start din karriere som investor i dag, og nyt alderdommen som en finansfyrste!

Privacy Policy