OL i 2018: Hvem bør du satse pengene på?

OL i Pyeongchang nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å gjøre noen vurderinger om hvem man bør satse pengene på i dette mesterskapet. Det har allerede pekt seg ut noen store favoritter, men som kjent gir jo ikke dette all verden til gevinster. I denne artikkelen vil vi se nærmere på de ulike individuelle distansene som skal gjennomføres i OL, og gode oddsobjekter på de ulike øvelsene hos nettcasino.

 

OL-program skiskyting

Om man ser litt på programmet for skiskyting, ser man at alle individuelle konkurranser gjennomføres i perioden 10. februar til 18. februar. Først sprint, og jaktstart for de klassiske distansene med individuell start og fellesstart avrunder den individuelle delen av konkurransen.

 

● 10. februar klokka 12.15 – 7,5 km sprint for kvinner
● 11. februar klokka 12.15 – 10 km sprint for herrer
● 12. februar klokka 11.10 – 10 km jaktstart for kvinner
● 12. februar klokka 13.00 – 12,5 km jaktstart for herrer
● 14. februar klokka 12.05 – 15 km for kvinner
● 15. februar klokka 12.00 – 20 km for herrer
● 17. februar klokka 12.15 – 12,5 km fellesstart for kvinner
● 18. februar klokka 12.15 – 15 km fellesstart for herrer
● 20. februar klokka 12.15 – Mixed-stafett 2×6 km + 2×7.5km for herrer og kvinner
● 22. februar klokka 12.15 – Stafett 4×6 km for kvinner
● 23. februar klokka 12.15 – Stafett 4×7,5 km for herrer

 

Norge mot Martin Fourcade

For herrene har årets sesong stort sett handlet om Martin Fourcade og de norske skiskytterherrene, med Johannes Thingnes Bø i spissen. Bøe vant fire verdenscuprenn på rad, men til tross for dette leder fortsatt Fourcade verdenscupen sammenlagt på grunn av sin stabile form; han markerer seg alltid i toppen av resultatlisten. Disse to har omtrent vekslet mellom 1. og 2. plass i store løp.

 

Vi spår at det meste vil dreie seg om disse to utøverne på herresiden under årets OL. Fourcade har en enorm erfaring fra tidligere mesterskap, og dette kan være en fordel som vipper gullkampen hans vei. Vi antar Fourcade vil bli satt som favoritt av bettingselskapene, og da må man vurdere om det er bedre verdi i andre spill. Johannes Thingnes Bø har vist strålende form i skisporet den senere tid, og vil derfor kunne hente inn mange sekunder i løypa til tross for en bom eller to på standplass.

 

I tillegg har vi jokeren Emil Hegle Svendsen, som etter et langt skadeavbrekk plutselig er tilbake i toppen. Han har en vinnerskalle, og vil nødig la en gullsjanse gå fra seg. Langrennsformen er kanskje ikke helt på plass ennå, men ut over mesterskapet kan han være et meget lurt spill som vil gi god odds og potensiell gevinst.

God odds på damene

På damesiden er det langt mer åpent i gullkampen; så langt har det vært 6 forskjellige vinnere i verdenscupen, som gjør konkurransene langt mer åpne. Det blir selvfølgelig vanskeligere å plukke ut riktig vinner, men om man treffer vil man sitte igjen med en solid gevinst grunnet høy odds. Anastasija Kuzmina er løperen som har vist mest stabil form så langt i sesongen, og står nå med 4 seirer og 2 andreplasser i verdenscupen. Vi blir veldig overrasket om ikke hun stikker av med en gullmedalje eller to under OL.

 

De norske har ikke levert alt for gode resultater så langt; Synnøve Solemdal og Marte Olsbu har vært på pallen, dog tidlig i sesongen. Tiril Eckhoff er utøveren med de beste mesterskapsresultatene på damesiden de senere årene, men har ikke vist god form i år. Hun er en solid outsider som vil gi en høy gevinst om man tørr tippe på henne som gullvinner.

Størst utvalg på utenlandske bettingselskaper

Om du ønsker å satse noen kroner på skiskyting under OL, anbefaler vi å benytte en av de mange utenlandske bettingselskapene. De tilbyr størst utvalg av spill, fra vinnerspill, head-to-head og også livespill hvor man kan satse penger underveis i løpet. Om du ikke er kunde ennå vil du motta en solid velkomstbonus når du registrerer deg, slik at du får langt mer penger å spille for. Da vil du ha en romsligere saldo til å satse outsidere, som potensielt kan gi deg en solid gevinst.

 

Lykke til!

Privacy Policy