Skytespill på nett

Såkalte first person shooters, altså skytespill der du tar på deg rollen som mannen bak geværet, har vært utrolig populære helt siden Counter Strike tok over verdenen på slutten av 90-tallet. Etter hvert har en rekke kule skytespill på nettet dukket opp, mange av dem helt gratis (med mindre du kjøper ekstrautstyr og spesielle våpen). La oss titte på noen av de mest populære titlene der ute for øyeblikket;

Warface

warfaceTrolig det beste gratisspiller for skyteelskere der ute. Warface er et online spill, akkurat som World of Warcraft. Alt du trenger er en kraftig datamaskin, så kan du laste ned Warface helt gratis fra hjemmesiden deres. Her kan du spille online i en gigantisk, uutforsket verden, og samarbeide med andre gjennom nettverket som hører med spillet. Vær med på oppdrag, dominer slagmarken og skap deg et stort navn på nettet via Warface. Spillet er som sagt helt gratis å laste ned, men du blir nødt til å bruke litt penger etter hvert som du spiller – hvis du vil nå til toppen og bruke de mest moderne våpnene som finnes.

Team Fortress 2

Dette actionspillet har høstet god kritikk, helt siden den første delen av spillet dukket opp på nettet. Team Fortress 2 er morsomt, actionfylt og raskt, samtidig som mulighetene til å skyte helt vilt rundt seg og samarbeide med venner gjennom internett er utrolig gøy. Her starter du ut i det små og bygger din egen helt – etter hvert er det bare å hive seg på de ulike oppdragene som dukker opp og kose seg med helaftens grafikk.

America´s Army

americas-armyHer får du ta på deg rollen som en amerikansk soldat, med alle detaljer dette innebærer. Først må du gå igjennom hard trening, og deretter får du diverse oppdrag du må oppfylle. Klarer du dette fint, vil du få mer betalt og bli tilbudt mer spennende ting å gjøre. Siden dette spillet fikk støtte fra det amerikanske forsvaret, er alt så grundig lagd som overhodet mulig. Alle våpen som brukes av det amerikanske militæret er med, og en rekke tilbehør er tilgjengelig. Bevis at du har det som trengs for å lykkes i den amerikanske hæren, så får du kanskje dine egne soldater å styre! Vil du få et innblikk i forsvaret til USA og alt som foregår «bak scenen», er America´s Army din beste mulighet.

Machine Gun Unicorn

Kanskje ikke helt et skytespill, men et unikt actionspill med fokus på skyting og våpen er det i hvert fall. Machine Gun Unicorn er nemlig en spilleautomat med fokus på enhjørninger. I stedet for hornet har de dog maskingevær i panna – en utrolig kreativ løsning som mange har satt pris på. Machine Gun Unicorn er et fargerikt, spennende spill som du faktisk kan vinne penger på, i motsetning til alle de andre vi har nevnt. Finn mer informasjon om denne (og andre) spilleautomater på http://www.norskcasinoonline.com.

PlanetSide 2

Vil du skyte vilt rundt deg på en annen planet, uten å være redd for å skade våre vakre omgivelser her på jordkloden, er PlanetSide 2 et ypperlig valg. Reis rundt til ulike planeter og kjemp mot andre spillere via internett. Bruk våpen fra fremtiden og kos deg med en nærmest uendelig verden av planeter.

Privacy Policy