VM skiskyting 2016

mer-skidskytteNå er det ikke lenge igjen til VM i skiskyting går i gang i 2016, og det er Oslo som endelig har fått være vertsbyen! Ja, hele verdens store skistjerner kommer til Tigerstaden for å være med på folkefesten. Det beste med dette Skiskyting-VM er ikke bare at det avholdes i Norges hovedstad, men at vi mest sannsynlig kommer til å stikke av med alle medaljer som finnes! Ja, for dette er jo hjemmebane. Holmenkollen er et populært treningssted for våre skiløpere, de kjenner hver krik og krok av området og hver nøyaktig hvor man skal ta i litt ekstra for å få opp tampen. Det er ikke mange dager igjen før det hele settes i gang, faktisk altså er det ekstremt viktig å få tak på billetter om du fortsatt ikke har gjort dette. Her blir det nemlig åtte dager med moro, åtte dager med harde konkurranser og fest rundt løypene. Åtte dager med flagg, god stemning, store håp og deilige gullmedaljer. For øyeblikket tror ekspertene at Martin Fourcade vil stikke av med seieren. Den unge skiskytteren har imponert i det siste og danket ut mang kjente navn. Men ikke glem Ole Einar Bjørndalen, verdens mestvinnende skiskytter. Han er på plass, og han er på hjemmebane. For øyeblikket finner man odds på opp til 12.00 at Bjørndalen vil vinne VM i Oslo. Altså en 12-dobling av innsatsen din om du satser på vår levende legende.

Gode tips og råd for odds

Flere gode nettsider vil følge med på Skiskyting-VM i Oslo 2016, og oddsen vil nok forandre seg hele veien. Derfor er det godt å registrere seg hos en av de nordiske aktørene, de som tar best vare på spillere fra Skandinavia. Odds fungerer veldig enkelt, og du ser på forhånd hva du potensielt kan vinne – før du faktisk setter innsatsen. Glem de slitne tippebodene, klikk her og registrer deg på nettet i stedet. Nettcasinoet NordicBet har vært med i mange år, og er alltid i front når det gjelder bonuser og annen snacks. Så har du noe å se frem til mens verdensmesterskapet settes i gang.

Et bra mesterskap for skiskyttersporten

Lenge før VM var i gang, sto selskapene klare for å sponse Oslo. Ta en del av kostnadene, i bytte mot små logotyper rundt omkring. Allerede i februar var alle sponsorpakker solgt, altså er VM i skiskyting 2016 en økonomisk suksess allerede. Noe annet skulle egentlig bare mange i verdens fremste skinasjon. Det blir et spennende oppgjør i år, og hele hovedstaden vil lyses opp til folkefesten. En rekke internasjonalt kjente stjerner kommer for å synge oss i gang og sette atmosfæren fra dag én, så det er det bare å gjøre seg klar. Konserter, taler, forestillinger, show – en rekke aktiviteter vil finne sted i Oslo nå i begynnelsen av mars, aktiviteter både for små og store.

Mesterskapet i skiskyting vil dog foregå på Holmenkollen, derfor er det lurt å enten leie seg et hotell på den kanten av byen, eller reise opp skråningene tidlig for å sikre seg gode plasser. Vi ønsker VM i skiskyting velkommen, og håper Oslo gjør sitt aller beste for at begivenheten vil legge seg på minnet til alle besøkende.

Privacy Policy